Mobil:+36 70 619 7263Székhely:2051 Biatorbágy, Szily Kálmán u. 11.

Tervezés

Családi házak, társas házak, tervezése

főként Pest megye területén. Új épületek tervezése, vagy meglévő épületek átalakítása. Érdemes telek vásárlásnál, vagy meglévő ház vásárlása előtt minket megkeresni. Sok jól használható tanácsot tudunk adni. Elkészítjük a telek geodéziai felmérését, vagy a meglévő épület statikai felmérését.Az elképzelt ház tervezése közös munka. Megrendelőinkkel első lépésként stílus elemzést végzünk. Megnézzük a Megrendelői elképzelés és a helyi építési szabályzatok, vagy helyi arculati kötöttségek mennyire összeegyeztethetők. Vannak könnyebb feladatok, és van amikor a főépítész segítségét kell kérnünk, de mindig eljutunk a jó megoldásig.


Megbeszéljük a lehetőségeket, a helyi és az általános szabályzatok adta korlátokat. Skicceket készítünk, ötletelünk, egyeztetünk főépítésszel. Elkészítjük a számítógépen létrehozott vázlattervet, amely már 3 dimenziós, körüljárható modell.Ekkor bevonjuk statikus, gépész, elektromos kollégáinkat is. Következik a részletes tervkidolgozás. Megbeszéljük milyen anyagok kerüljenek az épületbe, milyen gépészet volna jó, az elektromos rendszereket. Elkészítjük az energetikai számításokat. Kivitelezési és műszaki ellenőri tapasztalatainkat hasznosítva, igyekszünk bekerülési oldalról is nézni a megvalósítandó épületet. Olyan megoldásokat javasolunk, amelyek már beváltak. Költségkeretet számolunk, hogy a megálmodott épület megvalósítható maradjon.


Fontosnak tartjuk az előzetesen egyeztetett időkeretek tartását. Társ tervezőinkkel a generál tervezés teljességét tudjuk biztosítani, rövid határidőkkel.​